2021-11-25 07:13:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Szép reményekkel teli időszak előtt állsz

Napi horoszkóp november 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma elégedett lehetsz önmagaddal, mert mindig egy lépéssel az események előtt jársz, így nagyszerűen ki tudod használni a változással járó pillanatnyi felfordulást, tétovaságot. Főleg, mivel te mindig tettre kész vagy, és gyors energiák birtokában vagy.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Pedig egyébként nagyon fontos neked az igazság, most mégis azt javasoljuk, ne állj ki mások igazáért! Lehet, hogy ma sikerül elérned, amit szeretnél, de közben komoly hátrányt okoznál magadnak. Muszáj taktikusan gondolkoznod, és azt nézni, hosszú távon hogyan tudsz győzni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap különösen a magánéletedben hoz szerencsét, és nemcsak a kedveseddel alakul jól a kapcsolatod, hanem örülhetsz más emberek szeretetének is. Mások megbecsülése pedig jót tesz az önérzetednek is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem lehet már ennyi mindent csinálni egyszerre, mint amivel te próbálkozol! Ha valóban szeretnél megfelelni az elvárásoknak, akkor készíts ütemtervet, szelektáld a tennivalókat, és csak a legfontosabbakra koncentrálj.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az erős kapcsolatban élő Oroszlánok meg sem érzik a mostani bolygóhatásokat, de ha amúgy is válságban vagytok, akkor bizony most ez tovább mélyül. Egyáltalán nem tesz jót a házasságodnak, párkapcsolatodnak, ha az otthoni viharok elől flörtökben keresel vigasztalást.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Környezetedben váratlan események történnek, melyeknek nem örülsz. Ezzel kapcsolatos helytelenítő véleményednek mégse adj hangot, mert félreérthetik. Jobb, ha most csak és kizárólag a saját ügyeiddel törődsz. Délután valamiben nagyon szerencsés leszel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne hagyd, hogy a körülmények magukkal sodorjanak, állj a sarkadra. Döntéseidben legyél határozott. A szerelmi ügyek lekötik gondolataidat és figyelmedet, és közben hajlamos vagy hagyni, hogy csak úgy maguktól alakuljanak a dolgok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdemes ma társasági életet élni, és többet forgolódni az emberek között. Akiket most megnyersz magadnak, azok támogatására hosszú távon számíthatsz. Ma semmi nem kerülheti el a figyelmedet, szokatlanul éleslátó vagy. Jobban ki is tudod aknázni a lehetőségeket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rámenős és akaratos vagy, képes vagy mindent megmozgatni a céljaid érdekében: nagyon jól teszed, mert most mindent elérhetsz. Csak arra kell figyelned, hogy nehogy megsérts valakit az érzékenységében.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valakiben, talán egy munkatársban, csalódnod kell. Azárt ne hagyd, hogy ez túlságosan elszomorítson. Tudnod kell, hogy vannak olyanok körülötted, akikre viszont mindenben, feltétel nélkül számíthatsz. Ne keresd hát a csalódást, hanem bízz azokban, akikben lehet! A társad is mindenben támogat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szép reményekkel teli időszak előtt állsz. Csakis rajtad múlik, hogy ezekből a reményekből mennyit teljesítesz be. A lehetőségeket nemcsak észrevenned kell, de meg is kell ragadnod őket. Erre itt van a mai nap.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagy változások előtt állsz, és ezt talán már érzed is. Semmi sem mehet úgy, ahogy eddig volt. Ne ijedj meg, ez jó. Az volna rossz, ha nem változna semmi. Hogy ezek a változások pozitívak legyenek, ahhoz vedd alapul lelki derűdet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: